CERK: Dan otvorenih vrata

Povodom realizacije projekta Centar za razvoj karijere mladih – CERK, Jedinstvena organizacija mladih Jelah, u četvrtak, 24.10.2013. godine sa početkom u 12:00 sati u Sali Općinskog vijeća Tešanj, organizuje Dan otvorenih vrata. U okviru Dana otvorenih vrata, svim prisutnim, će biti održana kratka prezentacija o CERK programima/aktivnostima (profesionalna orijentacija, biznis akademija, info desk, klub za traženje posla i biznis servis), uslugama i servisima koje CERK programi/aktivnosti nude, kao i o mogućnostima i načinu učešća.

Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude, zatim predstavnike/ce obrazovnih ustanova, javnih ustanova, organizacija civilnog društva, mjesnih zajednica, neformalnih grupa, medija i drugih koji rade sa mladima i za mlade u oblastima obrazovanja ili (samo) zapošljavanja na području općine Tešanj, da prisustvuju ovom događaju.

S obzirom na ograničen broj mjesta, sve zainteresovane molimo da izvrše prijavu za učešće na Danu otvorenih vrata putem telefona broj 032 664 114 (od 09:00 do 15:00 sati) ili putem e-maila info@cerk.ba, najkasnije do Srijede, 23.10.2013. godine do 17:00h.

Detaljnije pogledajte na: cerk dan otvorenih vrata_24.10.2013.pdf

 

CERK Tim