Javni poziv za izradu idejnog rješenja

organizovanja ovog Javnog poziva je izbor vizuelnog identiteta i koncepta kampanje za dostizanje Vizije – Tešanj sredina ekološke svijesti, čistoće i reda. Vizija Općine da Tešanj postane sredina ekološke svijesti čistoće i reda, i načini dostizanja te Vizije predstavljeni su u dokumentu Strategija za dostizanje vizije. Strategijom su definisani operativni ciljevi u različitim oblastima djelovanja. Više podataka o Viziji i Strategiji svi zainteresovani mogu naći na web stranici www.opcina-tesanj.ba ili direktnim kontaktima u Općini Tešanj.
Autoru najuspješnijeg rada biće dodijeljena novčana nagrada u iznosu od 1.500,00 KM.
Nagrada podrazumijeva puno pravo općine Tešanj da koristi nagrađeni autorski rad tokom trajanja kampanje za dostizanje Vizije općine Tešanj.

Kompletan tekst Javnog poziva za izradu idejnog rešenja za vizuelni identitet i koncept kampanje za dostizanje Vizije – Tešanj sredina ekološke svijesti, čistoće i reda, kao i druge informacije vezane za Javni poziv, zainteresovani mogu pogledati na web stranici Općine Tešanj http://www.opcina-tesanj.ba/stream/servis/index.php?pid=89, na info pultu u šalter sali (na broj telefona 650-416) i na oglasnoj ploči u Općini Tešanj.

OPĆINSKI NAČELNIK
Adem Huskić, profesor

—————————————

Javni poziv i sadržaj konkursa možete pogledati/učitati sa:

http://www.opcina-tesanj.ba/stream/servis/index.php?pid=89