Javna rasprava o Nacrtu odluke o osnivanju Ureda Općine Tešanj u Jelahu

vijeća Tešanj br. 01-05-3-291 od 31.01.2005. godine, a u vezi izrade projekta sa radnim naslovom Ured Općine Tešanj u Jelahu, pokrećemo Javnu raspravu u mjesnim zajednicama koje bi pokrivao ovaj ured.

Javna rasprava će se održati 26.05.2005. godine (četvrtak) s početkom u 16,00 sati u Domu kulture Mrkotić za mjesne zajednice Mrkotić, Kalošević i O. Planje.

Javna rasprava će se održati 30.05.2005. godine (ponedeljak) s početkom u 16,00 sati u Domu kulture Jelah za mjesne zajednice Jelah, Vukovo, Rosulje, Ljetinić i Jevadžije.

Javna rasprava će se održati 02.06.2005. godine (četvrtak) s početkom u 16,00 sati u Osnovnoj školi Piljužići za mjesne zajednice Miljanovci-Lončari, Piljužići, Bobare-Drinčići-Blaževci i Novi Miljanovci.

Javnoj raspravi su obavezni da prisustvuju nosioci funkcija i članovi organa mjesnih zajednica, a poželjno je da prisustvuju i zainteresirani građani navedenih sredina.

S obzirom da je riječ o veoma važnom projektu, i na ovaj način pozivamo sve zainteresirane građane da nam se jave sa svojim idejama i prijedlozima, kako bismo, za opće dobro, došli do najboljeg rješenja.

Služba za opću upravu i društvene djelatnosti
________________________________________________________

Projekat Ured Općine Tešanj u Jelahu pogledajte na:

http://www.opcina-tesanj.ba/admin/slike/doc/ured_jelah.pdf