Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

U okviru projekta EU4AGRI objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing  poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Na javni poziv se mogu prijaviti obrti, preduzetnici, zadruge i preduzeća, mikro, mala i srednja preduzeća, te svi projekti koji se isključivo odnose na proizvodnju proizvoda za ljudsku prehranu a u sklopu sektora: prerade voća, prerade gljiva, ljekobilja, začinskog bilja, vinarstva i prerade maslina, prerade povrća, prerade mlijeka, prerade meda, prerade mesa, prerade jaja, prerade i konzerviranje riba i prerade žitarica.

Prijave se mogu podnijeti od 05. maja 2022. godine dok je krajnji rok 07. juni 2022. godine do 17:00 sati putem online platforme javnipoziv.undp.ba

Sve informacije vezano za javni poziv su dostupne na linku https://eu4agri.ba/javni-pozivi/

Također, svi zainteresovani za javni poziv mogu prisustvovati Informativnom sastanku koji organizuje UNDP u Zenici, u četvrtak, 14.04.2022.godine sa početkom u 9,00 sati, sala br: 301 u zgradi Vlade ZDK.